úterý 30. června 2009

A opet na Filipinach... :)

Ahoj! Dneska rano jsem priletel z Jakarty do Manily. Jsem opet na Filipinach. A hnedka 2 hodiny pote,co jsem priletel, me cekal dalsi prelet. Na ostrov Palawan. Pro ty z vas, kteri se radi divaji na mapu, tak tam prave sedim internet cafe v meste Puerto Princesa :)
Mych druhy 10 dni na Bali jsem stravil s Tomaszem. Prvni tri dny jsme sli na jedno z nejzajimavejsich mist na Zemi. Sli jsme na vulkan Bromo... Pote jsme se presunuli 14hodinovou jizdou ve verejnem autobuse do 250km vzdaleneho Bali...A tam jsme stravili zbytek naseho pobytu.
Surfovani, surfovani, surfovani a pro zmenu surfovani :)
Tak by se dalo s malinkou nadsazkou popsat to, co jsme tam delali. Pravdou je ze jsme meli take motorku a tak jsme to tam trosku projezdili... O Bali vam muzu rict ted jenom jedno. I kdyz je to oproti zbytku Indonesie opravdu dost turisticke, tak je to misto, kde se daji bez problemu stravit cele tydny, ne-li mesice...Je to raj na Zemi :)
Vsak se muzete podivat na par fotecek ktere se me jiz podarili nahrat do fotogalerie, aby jste si mohli udelat nejaky obrazek (jsou tam take fotky z hory Bromo).
Zitra rano se chystam na dalsi dlouhou cestu. Mimichodem cesta z Bali do Jakarty me trvala 32hodin! Zitra to bude kratsi ale i presto stravim v jeepney zhruba 9 hodin. Pokud nebude prset. Na filipinach je obdobi destu a docela casto jsou silnice(polnacky) neprujezdne :)
Tak se mejte krasne! A ja si jdu uzit posledni dny meho rocniho cestovani!!!
Brzo ahoooj :)
PS: Do Manily odletam z Palawanu 7.cervence a z Manily do Taipei odletam 8.cervence. No a muj posledni z mnoha letu bude z Taipei do Vidne, kam priletim 11.cervence v 8:45rano :)))

Uz se na vas na vsechny moc tesim!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

treba zkontrolovat:)