pondělí 26. ledna 2009

Nahlaseni se z Ostrova Ko Phangan

Ahoj dnes mam opravdu jenom chvilku casu. Chci jenom rict, ze vsechno je vporadku a uzivam si slunicka na ostrove v Thajsku, na Ko Phangan. Dneska tady bylo vazne nadherne, ale vcera jsme byli docela vydeseni, protoze nas tady privital dest! Ano, v prumeru tady prsi tak jeden den v lednu a my jsme to teda vychytali zrovna vcera...Melo to ale preci jen jednu vyhodu, byly tady obrovske, snad i 3m vlny! Tak jsem si vyzkousel bodyboarding.
Ale ted uz je to zase v normalu: pres 30 stupnu a bez mracku :) Zitra planujeme na motorce projet cely ostrov a pokusit se vyskrabat na nejvyssi 700m vysoky vrchol. No a pozitri uvidime, jestli se tu rozhodneme zustat, nebo nekam popojedeme...
Jinak plaz je tady krasna, normalne bych si myslel, ze lepsi to snad uz byt nemuze,ale jelikoz jsem rozmlsanej z Long beach na Ko Changu, tak doufam, ze zde objevime neco lepsiho.
Jo jinak Sebatian a Tomas jsou naprosto vpohode a ve volnem case si povidame vsemozne historky z predesleho cestovani. A nektere opravdu stoji za to :)!
Tak se mejte pekne! Ahoooj
Ps: Jestli mate nekdo fotky z pleasu, tak me dejte vedet!
Ciao! :)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahooooj!!! Tu pláž a průsvitné moře ti opravdu závidíme. A jinak, co se týká plesu, tak fotky by opravdu měly být! Spolužáci zuřivě fotili! Taky bysme rádi snímečky viděli!
Užívej sluníčka a na vlny bacha!!! A taky pozoruj obzor moře - a zavčasu utečte před tsunami :-)Edu

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Jiříku!
Ano:) opravdu letos máme fotky:) ... tak se bud koukni k nekomu z nás na FB a nebo az budes dyl online, muzem neco poslat:) ...je jich opravdu moc:)... mej se, smej se a uzivej! papa M.