pátek 23. ledna 2009

Odlet Ester a nove fotky ve fotogalerii

Ahoj!

Vcera jsme se vratili z ostrova Kho Chang, kde jsme par odpocivali na pohlednicove plazi po narocnem cestovani. Ano, jsme opet ve meste Andelu,v Bangkoku. Ubytovali jsme se ve stejnem, osvedcenem guesthouse jako posledne. Pristihli jsme se jak, jsme si uzivali tento "luxus" za par desitek korun. Ano, je zajimave sledovat, jak se nam po tech par dnech v zemich jako Laos nebo Kambodza zmenili hodnoty. Pred 18 dni se nam to ubytovani zdalo spinave a nehezke...no a po tom, co jsme zazili a videli (a vcem jsme se sprchovali), to nemelo chybicku.

Je patek 23. ledna a pred par hodinami jsme se na letisti rozloucili s Ester. Uz bohuzel musela letet zpatky na Taiwan a 3 dny na to domu, do Italie... :(((

Dnesni odpoledne jsem stravil po delsi dobe na internetu a nahral jsem do fotogalerie veskere fotky. Takze si muzete aspon prohlednout, jak jsme se tady meli. Nemam moc casu, ale muzu sem napsat aspon jedno, je to tady opravdu bomba! Vsechno co jsme za posledni skoro 3 tydny podnikli nemelo zadnou chybicku a jsme oba dva opravdu moc radi, za vsechno, co jsme tady videli a koho jsme zde potkali. Touto cestu bych chtel pozdravit Janu, Mirka a Martina z Ceska, s kterzmi jsme stravili par dni na Long beach! Prejeme Vam stastny navrat domu! :) A co je asi nejdulezitejsi, vsechno jsme prezili az na par mensich travicich problemu ve zdravi...:)

No a co nyni? Ano, jeste neni konec. Dnes nebo zitra by jsem se mel potkat s Tomem a se Sebastianem a domluvime se na dalsich planech. Zkusim je premluvit na rafting a treking na severu, ale spis to vypada, ze toho maji po mesici cestovani vic nez dost a zamirime spolecne na jih. (To teplo si uz vazne nedokazu predstavit:).

Tak to je ode me, pro tentokrat vsechno.
Mejte se fajn a vsem, kteri jdou tuto sobotu na ples GTB, preji volny parket a stesti v tombole! :0) Uzijte si to! Budu na Vas myslet...i kdyz to uz tady asi budu mit rano :)

Ahooooj!

Žádné komentáře: