pondělí 15. září 2008

Tajfun Sinlaku a víkendový výlet do Danshui

Ahoj! Tak jsem tady zase a nasel jsem si chvilku casu napsat o tom, co jsem posledni dny delal. Jeste nez se do toho pustim, tak bych rad poprosil jestli by moje mama a babicky mohli dnesni clanek vynechat a vubec ho necist. A pokud ho preci jenom budete cist, tak se nebojte, vsechno je vporadku a ja jsem cely a zdravy :)

Takze jak jsem vlastne prozil muj prvni tajfun v zivote? No musim rict, ze i skoro vic nez na 100%. Uz asi od poloviny minuleho tydne nas ve skole informovali o prichazejicim tajfunu. Dostavaly jsme pokyny o nevychazeni z koleji. Meli jsme si nakoupit zasoby vody a potravin na par dnu. Je ale pravda, ze vetsina informaci kolovala jen mezi mezinarodnimi studenty (kteri, meli z prichazejiciho neznama daleko vetsi obavy nez mistni). Muj spolubydlici me rekl, at si koupim plastenku, kdybych opravdu potreboval nekam jit, ale at se toho snazim spis vyvarovat. On ze pojede na vikend domu. Odjel uz ve ctvrtek pred tajfunem. No a ja vlastne mel stravit cely vikend (a mozna i dele!) zavreny v mem "vezenskem" pokojicku a poslouchat jak vitr venku ohyba stromy a dest busi do oken. Pravy tajfun prisel v noci z patku na sobotu. Ve spolecenske mistnosti spousta studentu sledovala zpravodajstvi o pohybu a sile tajfunu. Ja jsem se toho chvilku taky zucastnil a musim rict, ze tady chytaji zhruba tak 200 stanic a zhruba 150 jich bylo o tom stejnem- mimoradne zpravodajstvi o tajfunu :) Ale ja jsem sel v patek brzo spat aby jsem nabral sily na sobotu...

Na tomto videu si muzete prohlednout pohled taifun z balkonu privatu kamaradky Mo:

Asi se ptate, proc nabrat sily na sobotu, kdyz mam stravit cely vikend na koleji? Jak jsem jiz minule predeslal, tak jsem na tento vikend mel v planu jet za kamaradkou Ling Yen(z letadla). Ona ale nakonec kvuli tajfunu neodcestovala domu a zustala v Taipei na sve univerzite pres vikend. A v patek jsme se domluvili na tom, ze v sobotu rano uvidime, jak bude tajfun silny a pripadne, ze by jsme mohli neco podniknout. V sobotu jsem vstal docela brzy, protoze v tom ramusu se nedalo moc spat. Podival jsem se z okna a poprve jsem na vlastni oci uvidel, co to tajfun vlastne je. Foukal neuveritelne silny vitr, i velke stromy se ohybaly jako sirky a navic do toho padaly obrovske kapky deste, ktere bodaly jako spendliky. Sel jsem na skype, kde jsem mel sraz s Ling. Uz tam na me cekala a hnedka se me zeptala: Tak co prijedes za nama? Ja musim priznat, i kdyz me v patek ve skrytu duse lakalo, zazit tajfun na vlastni kuzi, tak po tom, co jsem v sobotu rano videl jsem si uz moc neveril. Ale Ling me nakonec presvedcila a ja se rozhodl, ze se k ni vypravim a okusim silu tajfunu :)

Ale nebojte se, kdyz jsem se rozhodoval, tak jsem obcas nekoho na ulici zahledl a mestska doprava fungovala bez problemu. Tak jsem na sebe oblekl veci a plastenku (destnik opravdu nema zadny smysl) a s dost velkymi obavami z neznama jsem vykrocil do te obrovske vychrice. Na autobus jsem to mel asi 15 minut chuze. Dest pres tenkou plastenku byl velmi citit a ja- i kdyz jsem si myslel, ze jsem dobre zahaleny- jsem byl po par minutach durch mukrej. Ale i pres tajfun, jsme tu meli zhruba 25 stupnu, takze me vubec nevadilo, ze jsem byl promoceny. Na zastavce jsem k prekvapeni potkal docela hodne lidi. Opravdu jsem nebyl jediny, kdo vytahl paty z domu. Po prestupu na metro, jsem se asi za hodinu dostal na druhou stranu Taipeie(sever). Na zastavku, kde jsme meli sraz s Ling a jeste jednou jeji kamaradkou, jsem dorazil s pul hodinovym predstihem a tak jsem si nasel jedno zavetrne misto a pozoroval jsem, jak si vitr hraje se vsim moznym. Jak po ulici valily proudy hnede vody, ktera se vali ven i z preplnenych kanalu.

Uteklo to jako nic a za chvilku holky prisli. Privital jsem se s Ling a ta me predstavila sve nejlepsi kamaradce. Jmenuje se Mo. Meli jsme v planu obed a tak jsme se vydali do jedne restaurace. Po ceste v tajfunu se mluvit moc nedalo, ale vynahradili jsme si to uvnitr snad te nejlepsi restaurace, v jake jsem kdy byl! Hned pri vstupu me zaujali zvlastni stoly, kazdy mel pred sebou ve stole diru a v ni umisteny vlastni varic. V teto restauraci totiz fungovalo tak, ze jsme dostali kazdy svuj hrnec plny vody a mohli jsme si vybrat co si budeme chtit uvarit! Jeste by bylo slusne rici, kolik jsem za to platil. Stalo to 120kc na 2 hodiny. Ano, tady se jidlo nemerilo na mnoztvi, ale ve dvou hodinach jsme mohli snist co jsme chteli. To bylo neco uzasnyho! Ja si nabral asi 4 plne talire ingredienci, ktere jsem postupne varil ve svem hrnecku :) Asi nema cenu moc popisovat, co vse jsem jedl, ale meli tam opravdu vsechno! Vetsina ingredienci byla nepopsatelnych, ale aby jste si udelali predstavu, tak se je tady pokusim vyjmenovat. Takze bylo tam asi 50 druhu zeleniny, 100 druhu ryb a vselijakych morskych plodu, 6 druhu ryze, spousta ruzneho masa. Dale jsme si mohli vzit vsemozne caje a dzusy bez omezeni, popkorn, spostu asijskych omacek, zmrzlinu a spoustu dalsich veci (viz fotogalerie). Musim vam rict, ze jsem se vsichni strasne nehorazne prejedli.2 hodiny nam utekly jako voda, povidali jsme si o Taiwanu a o Evrope a i zprvu velmi ticha Mo, se behem obeda stala sympatickou holkou. Pri tom vsem povidani jsme vymysleli dabelsky plan- a to ze se pujdeme projit, aby jsme vytravili!

Holky na prochazce v tajfunu:

Sli jsme podel obrovske reky, ktera se asi za 2 kilometry vleva do oceanu. Takze si uz asi dokazete predstavit, jak byla obrovska. Dokud na me vitr neroztrhal plastenku, tak jsme v tajfunu usli nekolik kilometru, byli jsme totalne promoceni. Po ceste jsme delali spustu blbosti! Skakali jsme po vetru i proti nemu. Zkuseli jsme se co nejvic nahybat, dokud nas vitr unese. Pri ceste po pobrezi jsme se divali, jak mistni stavi zabrany proti ocekavanym povodnim. Bylo to uzasne! Jeste by jsem zde rad zminil jednu nestastnou vec, ktera se me prihodila:) V restauraci jsem se zapomel vycurat a pri nasem vyletu se me zaclo strasne moc chtit na zachod. Tak ja se rozhodl, ze se vycuram. To byla chyba. Rekl jsem si, ze kdyz se natocim po vetru tak, ze to dolitne mozna az do Ciny. No a jak tak curam, tak se vitr zacne tocit na vsechny strany a... No to si uz muzete domyslet sami :) Ale nemyslete si, za dalsi 2 sekundy vsechno bylo umyte a my jsme mohli pokracovat v nasi ceste :) Ale curani v tajfunu bych vam rozhodne nedoporucoval :) Malou cast z naseho vyletu muzete prohlednout ve fotogalerii. Ale musim vam take rict, ze vsechny fotky i videa jsou foceny v podminkach, kde se jakstaks uz dal vytahnou fotak. V pravem tajfun, fotit a delat videa bylo opravdu nemozne.

Predpoved pocasi na taiwanu :) :

Kdyz uz se zacalo ztmivat, tak jsme prisli na privat, kousek od jejich univerzity, kde zila Mo a 2 jeji kamaradky(Ling zije normalne na koleji-ale tam ma opacne pohlavi vstup zakazan). Jmena spolubydlicich si uz moc nepamatuju, tak nez abych je tu komolil, tak jen reknu, ze byly taky strasne sympaticke (jako vlastne vsichni tady). Po vysprchovani a prevleceni do sucheho, jsme zacali holdovat veceri, kterou jsme si po ceste nakoupili. Vecer se nam docela protahl. Pili jsme taiwanske pivo. Ja ho mel poprve a musim rict, ze je prekvapive docela dobre! Behem vecera jsem mimo jine dostal masaz. Ale ne ledajakou! Jedna holka se tvarila jako profesionalka v davani thajske masaze(chozeni bosyma nohama po zadech!) No reknu vam, i kdyz nevazila asi ani 50kilo, tak jsem ji citil poradne! Proslapala kazdy muj sval a ja se pak nemohl skoro ani zvednout. Natoz pak dalsi den rano! Jeste ted me boli zada :) Ale bylo to zajimave, verim ji ze nejaky kurz uz ma, ale po 2 pivech ho teda poradne zapomela a motala se na me bez sebemensi opatrnosti! Pak jsem si ustlal na zemi a po povidani asi do 4 hodin rano jsme konecne usli. Dalsi den tajfun zde byl ve stejne sile. Na snidani jsme zasli do japonske restaurace. A pak jsme se opet vypravili na vylet! Tentokrate asi na 3 hodiny. Opet to byl nezapomenutelny zazitek. Chodit prazdnymi ulicemi, plnych vody, popadanych vetvi, ktere se celou dobu pletli pod nohy se jen tak nezapomene. Mohl bych se to tady snazit popisovat jeste vice, ale opravdu je to tezke. Stat v silnem tajfunu na pobrezi a divat se na hnedou hladinu ocenu, jak si na ni hraji kapky deste je nepopsatelne... Pro nazornost se podivejte na videa, ktera jsem udelal, kdyz uz se vitr trosku uklidnil.

Male kolecko ve vetru:

V podvecer jsme se rozloucili a naplanovali hromadu dalsich akci, ktere musime spolu podniknout. Ja jsem strasne rad, ze jsem tyto trosku trestene, ale strasne mile holky mohl poznat. Uz se vazne tesim na dalsi spolecne akce.

Vecer jsem na koleji potkal meho druheho spolubydliciho. Taky tajwance. Kdyz jsem prisel koukal na me jako na blazna. A kdyz jsem mu posal vsechno, co jsme o vikendu delali, tak tomu nemohl uverit. Musel jsem mu ukazat fotky :) Byl jsem ale unaveny, tak jsme si moc nepovidali a ja si sel lehnout do me kratke postele... Dneska rano jsem se sel prihlasit do specialniho kurzu na psani cinskych znaku, a zbytek dne jsem se chte nechte musel ucit na test a pripravovat na moji cinstinu. Vecer jsem chtel jit do posilovny ale potkal jsem partu tajwancu, kteri se me zeptali jestli si s nema nechci jit zahrat basket(ze bych vypadal jako basketbalista? nevim:) ) S radosti jsem souhlasil. Pak jsme ale zjistili ze telocvina je zavrena, protoze se do ni dostala pri tajfunu voda. Tak jsme se domluvili na jindy. A ja zasel poprve do univerzitni posilovny. Rikal jsem vam uz, kolik tady platim za rocni permanentku do posilovny? Jestli ne, tak se podrzte, je to 220Kc :) Do jde :) Rikam si,ze kdyz do ni zajdu tak 5 krat za muj pobyt tady, tak uz se mi to vyplati :) No a ted uz mam hodne po pulnoci a uz se tesim, jak tento clanek vyvesim na blog a pujdu si po velmi narocnem programu lehnout.

Jeste Vam chci rici, ze se me timto tydnem zacinaji vsechny ekonomicke kurzy, takze casu budu mit jeste daleko mene nez dosud, takze na blog nebudu stihat prispivat kazdy den. Ale slibuji, ze pokazde za 2-4 dny si cas udelam a popisu vam sve zazitky. Tak jako dosud. Mejte se fajn!

22 komentářů:

Jiří Starý řekl(a)...

Máte tam teda pěkný počasí :) Tady je teď taky zajímavě, ráno cca 6-8 stupňů, trošku zima ...

ivanka řekl(a)...

ahoj Jiruško moc mi chybíš tady ani jsme se nestihli rozloučit.vidím že si to tam užíváš maximálně, zavidim ti.moooc davej na sebe pozor. a kdyby si mel nejaky problem vis na koho se muzes obratit.leti pusa taaaak daleko.mam te reda pá tva Ivanka O.

Anonymní řekl(a)...

Bonjorno, jirkahorak.blogspot.com!
semplice,medicinali originali e garantiti. [url=http://farmamed.fora.pl/ ]Come Comprare cialis [/url] Comprare Cialis: vendita Cialis generico sconto farmaci. Acquisto Cialis [url=http://farmitalia.fora.pl/ ]Dove Compra cialis generico[/url] viagra generico vendita di cialis vendita di cialis comprare cialis vendita [url=http://milanofarma.fora.pl/ ]Dove Comprare cialis generico[/url] Compra Cialis da farmacia italiana. Ottimi prezzi e spedizione gratuita! [url=http://farmanova.fora.pl/ ] Comprare cialis [/url] Primamed online per l'acquisto di Cialis Viagra, e Levitra contro impotenza. [url=http://farmaroma.fora.pl/ ]Come Comprare cialis in Italia[/url]

Anonymní řekl(a)...

naruto ccg revenge and rebirth starter deck singles [url=http://loveepicentre.com/]catholic dating[/url] free japanese personals http://loveepicentre.com/ online dating services

Anonymní řekl(a)...

health general agent [url=http://usadrugstoretoday.com/products/chloramphenicol.htm]chloramphenicol[/url] mineral wells texas classifieds http://usadrugstoretoday.com/products/cleocin.htm kaiser uganda health http://usadrugstoretoday.com/products/acticin.htm
ethics for medical assistants [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/ipnoterapia.htm]ipnoterapia[/url] recycled tea bag wrappers [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/j.htm]diabetes graphing and charting[/url]

Anonymní řekl(a)...

recept pharmacy [url=http://usadrugstoretoday.com/products/dostinex.htm]dostinex[/url] vitamin c daily mg http://usadrugstoretoday.com/products/kamasutra-intensity-condoms.htm do you pull or rub a penis when masturbating http://usadrugstoretoday.com/categories/artritis.htm
health hometown buffet phoenix inspection [url=http://usadrugstoretoday.com/products/calcium-carbonate.htm]calcium carbonate[/url] dental offices plans with nintendo games [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-diabetico.htm]disorder eating in woman[/url]

Anonymní řekl(a)...

http://www.learn-acoustic-guitar.com/acousticguitarforum/viewtopic.php?f=2&t=215891 http://www.needaplayer.org/viewtopic.php?f=2&t=48110 http://pigalert.com/forum/index.php?topic=47268.new#new http://fta-keys.com/ftakeys/index.php?topic=267633.new#new
http://caseinterviews.com/smf/index.php?topic=190360.new#new http://emagcenter.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=37903 http://buzz.filmschool.ph/forum/viewtopic.php?pid=93690#p93690 http://forum.osadastudencka.pl/viewtopic.php?f=13&t=15290
http://shar.ej.am/forums/viewtopic.php?f=2&t=30537 http://bradsburgers.com/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=15372 http://www.tricon.co.za/addon/forum/index.php?topic=185643.new#new

Anonymní řekl(a)...

http://meen.in/clomid/bee-pollen-and-taking-clomid-for-getting-pregnant
[url=http://meen.in/cholesterol/cholesterol-friendly-meals]generic cialis overnight[/url] drug information bank [url=http://meen.in/evista/evista-pills]evista pills[/url]
legal drug abuse http://meen.in/evista/evista-raloxifene-west-virginia
[url=http://meen.in/famciclovir/famciclovir-cold-sores]adrenalin drug[/url] drug facilitated rape research [url=http://meen.in/citalopram/what-s-the-difference-of-celexa-and-citalopram]what s the difference of celexa and citalopram[/url]
pharmacy divtionaty http://meen.in/flonase/lowest-price-for-flonase
[url=http://meen.in/carisoprodol/cheap-carisoprodol]drug trade treaty[/url] drug awareness poster ideas [url=http://meen.in/carisoprodol/cheap-carisoprodol]cheap carisoprodol[/url] bleech and drug test [url=http://meen.in/cleocin/what-is-cleocin]what is cleocin[/url]

Anonymní řekl(a)...

hokkaido japan travel guide for children http://greatadventures.in/airport/airport-fire-supression used travel scanners
[url=http://greatadventures.in/vacation-packages/netherlands-vacation-package]vintage travel trailer 1938 1937 columbia[/url] things a travel agent should know [url=http://greatadventures.in/tourism/tourism-in-germany]tourism in germany[/url]
gaza travel israel http://greatadventures.in/car-rental/disney-world-car-rental-alamo-national
[url=http://greatadventures.in/expedia/expedia-travel-deal]hochiminh travel map[/url] barclays travel money [url=http://greatadventures.in/tourism/tourists-willingf-to-participate-in-green-tourism-statistics]tourists willingf to participate in green tourism statistics[/url]
tourism travel rimini http://greatadventures.in/airlines/america-airlines scenic travel highway 89 fbetween long valley jct and sevier ut [url=http://greatadventures.in/travel/discount-luxury-travel]discount luxury travel[/url]

Anonymní řekl(a)...

bowmanville travel agent http://atravel.in/map_printable-map-for-branson-missouri information travel job
[url=http://atravel.in/airport_rfid-in-philadelphia-international-airport]hotel county travel inn london[/url] travel aid assistance [url=http://atravel.in/car-rental_exotic-car-rental-omaha]exotic car rental omaha[/url]
travel recruiter jobs http://atravel.in/cruise_imperial-cruise-lines
[url=http://atravel.in/airline_airline-14-br-912a]travel insurance on line[/url] arkansas train travel [url=http://atravel.in/motel_seadrift-motel-fort-lauderdale]seadrift motel fort lauderdale[/url]
travel directors http://atravel.in/lufthansa_boeing-mesa-fire-protection graffiti travel guide singapore [url=http://atravel.in/cruise_manohra2-dinner-cruise-bangkok]manohra2 dinner cruise bangkok[/url]

Anonymní řekl(a)...

womens affordable wide width shoes http://topcitystyle.com/men-page50.html who invented the clothes dryer [url=http://topcitystyle.com/philipp-plein-brand31.html]best interior designer[/url] plus size designer
http://topcitystyle.com/-sport-on-sale-category93.html free shipping mens bowling shoes [url=http://topcitystyle.com/gucci-dresses-brand12.html]laurens county sc land survey[/url]

Anonymní řekl(a)...

skate shoes for sale online http://topcitystyle.com/women-pants-type3.html buy hi top black converse shoes [url=http://topcitystyle.com/grey-round-neck-color1.html]cheap maternity clothes[/url] mbt shoes
http://topcitystyle.com/?action=products&product_id=1989 ideas and patterns for making baby clothes in fleece [url=http://topcitystyle.com/black-white-women-s-tops-color156.html]baby phat shoes[/url]

Anonymní řekl(a)...

wireless broadband connection info anal http://xwe.in/adult-xxx/adult-dallas-entertainment-news
[url=http://xwe.in/erotic-video/erotic-postcards-william-ouette-barbara-jones]bypassing adult website username and password[/url] porn putt [url=http://xwe.in/erotic-stories/erotic-pictures-of-married-couples]erotic pictures of married couples[/url]
utube adult vidieo http://xwe.in/erotic-gay/erotic-ebony-porn-photos
[url=http://xwe.in/bondage/female-to-male-bondage-stories]free porn teen art[/url] adult free ads in basingstoke [url=http://xwe.in/shemale/mega-shemale-cum]mega shemale cum[/url]
adult dvd blogs http://xwe.in/bondage/kinky-bondage-clothes
[url=http://xwe.in/handjob/handjob-pictures]amateur astronomy magazine[/url] chun li hentai free online games [url=http://xwe.in/bondage/bondage-selfrestraint]bondage selfrestraint[/url]
adult sex stroies http://xwe.in/orgy/black-orgy-parties
[url=http://xwe.in/erotic-video/using-your-erotic-power-to-torment-your-husband]my friends sexy teacher[/url] triple dildo [url=http://xwe.in/bondage/natalie-bassingthwaighte-bondage]natalie bassingthwaighte bondage[/url]

Anonymní řekl(a)...

gunston find an old fashion girl http://www.thefashionhouse.us/dolce-amp-gabbana-sport-pants-brand2.html demonstration how to tie shoes [url=http://www.thefashionhouse.us/roberto-cavalli-dress-for-women-multi-item1723.html]mens shoes[/url] fashioniasta
http://www.thefashionhouse.us/iceberg-on-sale-brand30.html fashion merchandising jobs dallas [url=http://www.thefashionhouse.us/lilac-dressy-tops-color128.html]designer puppies[/url]

Anonymní řekl(a)...

smoking and breastfeeding [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/a.htm]Online Drugstore[/url] treating urinary track infections http://usadrugstoretoday.com/products/copegus.htm
simulacion del proceso del mineral [url=http://usadrugstoretoday.com/index.php?lng=it&cv=eu]No prescription online pharmacy[/url] sunshine medical colorado [url=http://usadrugstoretoday.com/products/zofran.htm ]funny penis facts [/url] national health plan
anime breast list [url=http://usadrugstoretoday.com/products/hyaluronic-acid.htm]hyaluronic acid[/url] nausea muscle aches http://usadrugstoretoday.com/products/imuran.htm
faculty of 1000 medicine [url=http://usadrugstoretoday.com/products/lanoxin.htm]lanoxin[/url] latex penis plug [url=http://usadrugstoretoday.com/products/ed-discount-pack-3.htm ]chinese medicine qi sarcoidosis [/url] consumer health ratings

Anonymní řekl(a)...

http://xwp.in/amaryl/side-effects-of-amaryl
[url=http://xwp.in/diamox/diamox-brain-tumor]prescription drug busts[/url] order prescription drugs http://xwp.in/carbohydrates/carbohydrates-in-movie-theater-popcorn
cialis vs cialis professional http://xwp.in/cefpodoxime
[url=http://xwp.in/desyrel/desyrel-sexual-effects]statin drugs rhabdomyolysis and elevated alp[/url] buy dosages levitra http://xwp.in/elavil/elavil-for-cat
b cialis b http://xwp.in/antabuse/discreet-online-antabuse
[url=http://xwp.in/cefpodoxime/cefpodoxime-proxetil]cvs pharmacy internship program[/url] drug rehab mothers with children http://xwp.in/anacin/generic-for-anacin teen drug use 2007 http://xwp.in/carisoprodol/carisoprodol-350-mg

Anonymní řekl(a)...

ny lottery web site http://xwn.in/online-casino_golf-course-and-casino-on-site-at-dominican-republic-hotels pegs jokers rules
[url=http://xwn.in/lottery_the-michigan-lottery]topeka casinos[/url] borough of croydon heritage lottery funds [url=http://xwn.in/bingo_form-of-bingo]form of bingo[/url]
prem betting odds http://xwn.in/betting_betting-horse-racing-mac-compatible
[url=http://xwn.in/joker_joker-update-survivor]online casino royal[/url] michigan bingo halls [url=http://xwn.in/casino-playing-cards_custom-plastic-playing-cards]custom plastic playing cards[/url]
printable christmas bingo game for kid http://xwn.in/baccarat_baccarat-in-french how to play casino games [url=http://xwn.in/jackpot_jackpot-party-online-game]jackpot party online game[/url]

Anonymní řekl(a)...

mark campbell movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_comedy_central_roast_of_pamela_anderson/]comedy central roast of pamela anderson[/url] across the universe movie theater http://moviestrawberry.com/hqmoviesbycountry/country_usa/?page=115 movie wave files
markie movie therater [url=http://moviestrawberry.com/films/film_2_days_in_paris/]2 days in paris[/url] lowes lincoln square manhattan movie theater http://moviestrawberry.com/films/film_the_last_legion/ new he man masters of the universe movie
faust movie adult [url=http://moviestrawberry.com/films/film_i_mavri_emmanouella/]i mavri emmanouella[/url] lost in space movie fan
movie released [url=http://moviestrawberry.com/films/film_inhabited/]inhabited[/url] bucket list movie http://moviestrawberry.com/hqmoviesbycountry/country_south_korea/ torrent top movie
kraft 8 movie listings [url=http://moviestrawberry.com/films/film_gary_unmarried/]gary unmarried[/url] psp movie download forum http://moviestrawberry.com/hqmoviesbygenres/download-genre_documentary-movies/ movie premeries in new york city

Anonymní řekl(a)...

sex clips movie ripe [url=http://moviestrawberry.com/films/film_code_46/]code 46[/url] georgetown movie fort wayne http://moviestrawberry.com/films/film_surveillance/ love object movie
watchmen movie teaser [url=http://moviestrawberry.com/films/film_why_didn_t_they_ask_evans/]why didn t they ask evans[/url] lahore naked girl movie http://moviestrawberry.com/films/film_playboy_celebrity_photographers/ cheap movie theaters in columbus ohio
textured framed canvas movie posters [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_pelican_brief/]the pelican brief[/url] boogie nights movie info
preteen fuck movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_bad_santa/]bad santa[/url] naked movie clips http://moviestrawberry.com/films/film_michael_jackson_number_ones/ upcoming film the bee movie
psp umd movie 300 [url=http://moviestrawberry.com/films/film_shooting_dogs/]shooting dogs[/url] kisaragi movie http://moviestrawberry.com/films/film_and_she_learned_about_dames/ steroids used in 300 movie

Anonymní řekl(a)...

movie filmed along rouge river canada [url=http://moviestrawberry.com/films/film_duffy/]duffy[/url] brokeback mountain movie http://moviestrawberry.com/films/film_300/ horror movie leaprocon
vampire diary the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_kisses/]kisses[/url] location of last of mohicans movie http://moviestrawberry.com/films/film_dirty_dancing_havana_nights/ big daddy movie
full movie skyscraper [url=http://moviestrawberry.com/films/film_life_on_mars/]life on mars[/url] movie party favorws
movie icons [url=http://moviestrawberry.com/films/film_harvard_man/]harvard man[/url] download free hindi movie kamasutra http://moviestrawberry.com/films/film_uprising/ free indian movie download
movie review of patriot [url=http://moviestrawberry.com/films/film_howard_stern_s_butt_bongo_fiesta/]howard stern s butt bongo fiesta[/url] lily thai movie only http://moviestrawberry.com/films/film_the_delta_force/ wsetern movie abou an orb

Anonymní řekl(a)...

With kind regards! call
[url=http://gay.hqporn.us/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/cum_filled_throats_3_angle_1_sc5_3.jpg[/img][/url] [url=http://www.hqtube.com/?5736000000/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/pink_eye_1_sc6_2.jpg[/img][/url] [url=http://teen.hqporn.us/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/teens_goin_wild_2_sc4_2.jpg[/img][/url] [url=http://tube.hqporn.us/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/boobs_a_poppin_2_sc3_3.jpg[/img][/url]
4 clips of Anal : internal cumshot action with denice k in this deep in cream series [url=http://join.hqtube.com/track/qx4DABkR/]jamie lynn spears porn [/url] , mature woman porn [url=http://milf.hqporn.us/]swimsuit porn [/url] or free porn no credit card needed [url=http://gay.hqporn.us/]foot pov porn [/url] , atomic betty porn [url=http://lesbian.hqporn.us/]singapore porn [/url] or black gay porn [url=http://granny.hqporn.us/]japanese free porn movies [/url] , free porn video hosting [url=http://shemale.hqporn.us/]mom porn [/url] and mp4 porn movies [url=http://shemale.hqporn.us/]comics porn free [/url] or free professional porn [url=http://gay.hqporn.us/]free toon porn videos [/url] , F Ebonies Take Double Jizz new [url=http://www.unsch.edu.pe/ogpps/phpBB2/viewtopic.php?p=59713#59713]free black ebony porn movies [/url] . F Japanese Bukkake Gangbang new [url=http://www.joshkern.com/raptorama_forums/viewtopic.php?p=249508#249508]a-n-i-m-e porn movies [/url] . Category: FREE > Straight > Group Sex [url=http://www.tibbyanne.com/asktibby/viewtopic.php?p=406890#406890]fre porn movies [/url] . Adult Gold Access gives you the key to 6 of the most amazing paysites for the price of 1. Do not be satisfied with just 1 paysite anymore, not when you can have 6 for the same price. Check out Adult Gold Access, the only paysite you will ever need! [url=http://themccartneys.org/phpBB2/viewtopic.php?p=520676#520676]free porn no membership [/url] . Babylon X has the leaked sex tapes, paparazzi pop shots and all the celebrity content you can’t find anywhere else. From starlets to sunbathing in the nude on the beach to hotel heiresses homemade pornos, Babylon X has it all and then some! Get instant access to “BX” today and start downloading the hottest celeb vids and pics right now. [url=http://fobialounge.com/foorumi/viewtopic.php?p=197336#197336]love hina porn [/url] , Category: FREE > Straight > Cum Shots [url=http://squirts.hqporn.us/]big black ass porn [/url] , porn brazzlers [url=http://milf.hqporn.us/]free teen porn pics galleries [/url] or porn star biographies [url=http://join.hqtube.com/track/qx4DABkR/]all free gay porn [/url] , interracial porn gallery [url=http://japan.hqporn.us/]free hot porn pics [/url] or free porn sex [url=http://join.hqtube.com/track/qx4DABkR/]uniform porn [/url] , soft porn gallery [url=http://japan.hqporn.us/]free home porn videos [/url] and live streaming porn [url=http://shemale.hqporn.us/]corset porn [/url] or vintage 1950s porn [url=http://squirts.hqporn.us/]pregnant porn stars [/url] , Category: FREE > Straight > Lesbians [url=http://forex.usdfy.com/bbs//viewtopic.php?p=392179#392179]gay porn pay per vi[/url] . F Allie Jordan on Brand New Faces new [url=http://topspintennis.com/phpBB2/viewtopic.php?p=580727#580727]snuff porn [/url] . Busty Asian girls suck hard dick and take it deep in their tight orifices. [url=http://www.gospel.home.pl/subdomena_forumq/viewtopic.php?p=464752#464752]porn fuck cunt [/url] . 4 clips of Anal : dick-sucking sweetie gets wild [url=http://dampofo.com/phpbb/viewtopic.php?p=380882#380882]russian porn videos [/url] . P Attack My Ass new [url=http://ojil.frm.ir/viewtopic.php?f=5&t=38820&p=82805#p82805]hot celeb porn [/url] , of good purchases.....

Anonymní řekl(a)...

Welcome! it for you
[url=http://squirts.hqporn.us/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/ass_to_mouth_6_sc3_2.jpg[/img][/url] [url=http://granny.hqporn.us/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/teachers_pet_1_sc4_1.jpg[/img][/url] [url=http://shemale.hqporn.us/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/pink_eye_4_sc7_2.jpg[/img][/url] [url=http://teen.hqporn.us/][img]http://pics.hqtube.com/gallery/pink_eye_3_sc5_2.jpg[/img][/url]
Celebrities caught naked or fucking hard. Search for your favourite actress, singer or any other famous woman and see her private photos. Naked Britney Spears and Carmen Electra is only one click away! [url=http://squirts.hqporn.us/]block porn [/url] , p2p porn [url=http://pussy.hqporn.us/]mother porn [/url] or amateur porn movies [url=http://squirts.hqporn.us/]free anal porn clips [/url] , tila tequlia porn [url=http://teen.hqporn.us/]free granny porn vids [/url] or no pop up porn [url=http://lesbian.hqporn.us/]porn 101 [/url] , your amateur porn [url=http://teen.hqporn.us/]vanessa anne hudgens porn [/url] and free sailor moon porn [url=http://teen.hqporn.us/]porn database [/url] or amature free porn videos [url=http://lesbian.hqporn.us/]free anna nicole smith porn [/url] , 15 pics of Ass : monique [url=http://www.otticabisogno.it/phpBB2/viewtopic.php?p=310871#310871]kay parker porn [/url] . Fetish Videos Celebrity Videos [url=http://lvps92-51-130-117.dedicated.hosteurope.de/phpBB2/viewtopic.php?p=377697#377697]hot college porn [/url] . F Explicit Gyno Exam Videos new [url=http://phokiss.com/intern/viewtopic.php?p=37147#37147]horse porn [/url] . A $1 trial membership signs you up to 6 adult mega sites. Need I say more? Adult Gold Access is the one stop shop of adult entertainment. Check it out. How can you go wrong? $1 for porn, comics, celebs and more. Sign up today and see for yourself how fabulous Adult Gold Access is. [url=http://iclancat.net/alternatiu/viewtopic.php?f=13&t=52192&p=594474#p594474]japanese porn tube [/url] . F Wild Ebony Cheerleaders new [url=http://www.radionhb.com/chat//viewtopic.php?p=166337#166337]porn site [/url] , Adult Gold Access is the newest offer that actually gives you more bang for your buck, literally. You get access to 6 adult mega sites for the price of one sign up. Really, really worth it. Comics, celebs, big tits, porn stars and so much more. Check it out today. [url=http://milf.hqporn.us/]adult sex porn [/url] , porn games online [url=http://gay.hqporn.us/]free porn bondage [/url] or whitney fears porn [url=http://granny.hqporn.us/]latina abuse josephine porn reviews [/url] , top fifty porn sites [url=http://shemale.hqporn.us/]isreali porn [/url] or b and d porn [url=http://squirts.hqporn.us/]neat porn [/url] , cartoon porn free [url=http://join.hqtube.com/track/qx4DABkR/]porn for ipod touch [/url] and lez porn [url=http://join.hqtube.com/track/qx4DABkR/]porn image search [/url] or unblockable porn [url=http://tube.hqporn.us/]free porn video movie [/url] , Member's Area [url=http://iclancat.net/alternatiu/viewtopic.php?f=13&t=52287&p=594476#p594476]free diaper porn [/url] . P Foot Fetish Daily new [url=http://www.soldatfan.laa.pl/viewtopic.php?p=150895#150895]indian porn gallery [/url] . P Abby Winters new [url=http://aedibz.multiforum.nl/viewtopic.php?p=27691&mforum=aedibz#27691]porn hd download [/url] . Category: PAY > Straight > Megasites [url=http://www.chezasalama.com/modules/discussion/viewtopic.php?f=23&t=117577&p=296737#p296737]suicide girls porn [/url] . 16 pics of Amateurs : shy teen shows her ass [url=http://geeksguild.com/Forums/viewtopic/p=445072.html#445072]freaky porn [/url] , to meeting forgive.....